Halálba itta magát a MySpace királynője

Christine Dolce, akit az internet csak úgy ismert meg, mint ForBiddeN, 35 éves volt.
Kapcsolódó cikkek

Májelégtelenségben elhunyt Christine Dolce, akit az internet csak úgy ismert meg, mint ForBiddeN (magyarul Tiltott), a MySpace királynője.

Aki nem emlékezne rá, a MySpace a 2000-es évek közepének Facebookja volt, de a viszonylag rugalmatlan koncepciója és Zuckerbergék közösségi hálójának népszerűsége gyakorlatilag online süllyesztőbe száműzte az oldalt.

Ugyan vitatható, de Christine a MySpace egyik legnagyobb csillaga volt a maga idejében. Akkor elképesztőnek számító, több mint 2 milliós követőtábort gyűjtött maga köré – köztük mainstream hírességeket – azzal, hogy vagány szerelésekben fotózta magát és az eredményeket közzé tette a profilján. Azaz ő volt az első Instagram-sztár úgy, hogy Instagram még nem is létezett.

Ma persze már nem számít nagy számnak 2 millió követő, ha azt vesszük, hogy egyes amatőr modelleket is százezres nagyságrendű tömeg vesz körül az Instán.

De visszatérve ForBiddeN-re: Christine családja a TMZ-nek azt nyilatkozta, a 35 éves nőt még decemberben szállították kórházba alkoholproblémái miatt. Dolce – aki arról is ismert volt, hogy a reality celeb, Tila Tequilával közös ruhabizniszt futtatott – próbált segítséget kérni, de eredménytelenül.

Christine hozzátartozói körében hunyt el, múlt héten volt a temetése.