Ezért él külön Szabó Zsófi és férje

A friss házasok még mindig nem költöztek össze, aminek nyomós oka van.

Szabó Zsófi és Nyerő Párosból ismert párja, Kis Zsolt komoly készülődés után, több százfős násznép előtt, igazi álomesküvőn mondta ki a boldogító igent tavaly októberben. Hiába azonban az óriási szerelem, az RTL Klub műsorvezetője és férje még mindig külön élnek. Az ok: Zsoltit Nyíregyházára, Zsófit Budapestre köti a munkája.

“Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is. Egyikünk sem akarja feladni az életét, én szeretnék még so­káig az RTL Klubnál dolgozni, Zsoltinak pedig Nyíregyházán van a vállalkozása, ott élnek a lovai. Igazából a lovak kötnek minket Nyíregyházához. Ez egy életforma, ami teljes embert igényel és pénzkeresési lehetőség is. Budapesten tartani lovakat drága, viszont ez mind meg van ott, Nyíregyházán”

– mondta a Borsnak a komoly betegséggel küzdő Szabó Zsófi, aki elárulta: férje versenyzik, és a patásokkal kereskedik, ez is pénzt hoz a házhoz. És bár Zsófi szeret dolgozni, nem tagadta, hogy ha minden kötél szakad, képes lenne áldozatot hozni a kapcsolatuk érdekében, hiszen mindkettejüket megviseli ez a távolság.

Címkék: szabó zsófi