Robin Thicke ellen gyermekbántalmazás miatt indult vizsgálat

Az énekes állítólag többször is kezet emelt kisfiára.
Kapcsolódó cikkek

A Los Angeles-i gyermekvédelmi szolgálat azután indított vizsgálatot az énekes ellen, hogy hat éves kisfia azt mondta az iskolában, apukája többször is elfenekelte. A szervezet azóta a gyereket és Robin Thicke-t is kihallgatta, ám a US Weekly informátora szerint nem találtak bizonyítékot arra, hogy a sztár bármi törvényelleneset tett volna.

Az anyukának, Paula Pattonnak azonban kapóra jött az egész ügy. A nő és Thicke 2015-ben váltak el, a gyermekfelügyeletért folytatott harc azonban még mindig folyik. Éppen ezért Patton gyorsan kérvényezte is a bíróságot, hogy korlátozzák exe láthatási jogát, hogy ezentúl csak napközben, felügyelet mellett találkozhasson Juliannel.

Az énekes egyébként kihallgatása során bevallotta, hogy nagyon ritkán és csak végső megoldásként alkalmazza a fenekelést, de ebben a fegyelmezési módszerben még feleségével állapodtak meg házzasságuk ideje alatt. Thicke azt is hozzátette, hogy exneje valószínűleg azért támadja, mert nem vehetett részt decemberben elhunyt édesapja, Alan Thicke temetésén.

Címkék: robin thicke