Horváth Éva régóta vágyott az anyaságra

A 38 éves modell állítólag öt éve él kapcsolatban üzletember párjával.
Kapcsolódó cikkek

Ahogy az közösségi oldalára feltöltött fotójából kiderült, kisbabát vár a 38 éves modell, aki Blikknek nyilatkozó ismerőse szerint évek óta szeretett volna már teherbe esni.

“Éva már nagyon régóta vágyott arra, hogy édesanya legyen. Sokszor beszélt arról, hogy elérkezettnek látja az időt a gyermekvállalásra. Évek óta próbálkoztak, szinte mindent megtettek a kedvesével, Gáborral. Végül természetes úton esett teherbe. Szerintem jó édesanya lesz. Mindig nagyon szépen beszél a gyerekekről, jó elképzelései vannak az anyaságot illetően, és akárhányszor kisgyerek volt a társaságában, igen jól kezelte még a nehéz helyzeteket is. Keveseknek árulta el, hogy babát vár. Egyrészt babonából, másrészt nem szerette volna, ha mindenki erről beszél, ha faggatják. Szeretné megélni ezt a hatalmas boldogságot, nem is lehetne szebb a karácsonya” – mesélte a közeli ismerős.

A lap azt is tudni véli, Horváth Éva hasonló korú párja üzletemberként dolgozik. Közel öt éve alkotnak egy párt, 2014-ben pedig volt egy kisebb szünet a kapcsolatukban.

Címkék: horváth éva