Újra gyereket szeretne Sarka Kata

Az éppen válófélben lévő celebfeleség szeretné újra megélni az első hónapok szépségeit.

Az éppen válófélben lévő Sarka Kata ugyan nincs abban az élethelyzetben, hogy most szüljön még egy babát, de mégis egy harmadik gyermekről ábrándozik.

A celebfeleség azzal indokolta, még egy babát szeretne, hogy a két gyermeke születése között olyan rövid idő telt el, hogy a Dávidka világra jötte utáni első hónapokra szinte nem is emlékszik, annyira sok volt a dolga a kicsikkel. Kata szerint most, hogy már nagyobbak a gyerekek, egy harmadik babával jobban meg tudná élni az első hetek-hónapok szépségét.

“Azért van a fejemben, hogy jó lenne majd egy harmadik gyerek, mert Dávid születését sem tudtam annyira kiélvezni és megélni, hiszen ott volt egy, még járni nem tudó baba, a lányom, Noncsi, aki szintén olyan pici volt, hogy még szoptattam. Altatás, etetés, szoptatás, altatás, etetés, szoptatás két gyermekkel. (…) Igazából csak az egy és a két gyerek között van óriási különbség. A legjobb barátnőmnek három van, és azt lá­tom, a harma­dik érkezésével már nincs nagy változás, igazából csak nagyobb kocsi kell a gyerekülé­sek miatt”

– idézi a Bors Kata szavait Joshi Bharat FEM3-as műsorából.

Sarka Kata – aki a szétköltözésig azt sem tudta, hogy mennyibe kerül a víz – egyébként most azon sem aggódik, hogy súlyában milyen változás állna be egy újbóli terhességgel. Mint mondta, az előző két alkalommal jobban megismerte magát, s már sportol és egészségesen él.

Címkék: sarka kata