Zimány Linda élete túl stresszes, mióta ügyvédjelöltként dolgozik

Szerencsére egy kis bokszolással ezt bármikor le tudja vezetni.
Kapcsolódó cikkek

Az ügyvédbojtárként tevékenykedő modell egy ideje már rájött, hogy nem tudja kivonni magát a bulvármédiából, ezért inkább próbálja egyensúlyban tartani a celebséget és újdonsült karrierjét. Zimány Linda korábban arról beszélt, hogy Doktor Szöszitől kapott ihletet ahhoz, hogy jogi pályára lépjen, most pedig azt is elárulta a Fem3 Café adásában, hogy “akasztják a hóhért” alapon választott magának szakirányt, ugyanis személyiségi jogokkal szeretne foglalkozni.

Miután szakmázott néhány percet, és megbeszélte Berki Krisztiánnal, hogy a jövőben bármikor szívesen képviselné őt, az is szóba került, hogy mostanában nagyon stresszes az élete. Mindezt pedig rengeteg sportolással igyekszik levezetni. A kedvence a box, ami sokat segít neki abban, hogy kiengedje a munka okozta feszültséget.

Eddig az egészségmegőrzés miatt sportoltam, most a stresszlevezetésben segít. Minden nap járok sportolni. Ahogy végzek az irodában délután, azonnal az edzőterem felé veszem az irányt. A box nagy szerelem lett most az életemben. Személy nincs, akit magam elé képzelek, inkább belehergelem magam szituációkba, és akkor kijön belőlem a tűz

– nevetgélt Zimány Linda.