Rákkal műtötték Nagy Adrit, a Sztárban Sztár énekesnőjét

Huszonhat évesen derült ki, hogy az énekesnőnek méhnyakrákja volt.

Nagy Adri hétről hétre a legjobb formáját hozza a Sztárban sztár színpadán, aminek köszönhetően bekerült a műsor legjobb négy versenyzője közé. Az énekesnő a BEST magazin pénteken megjelent számában nyilatkozott arról, hogy néhány évvel ezelőtt méhnyakrákot diagnosztizáltak nála.

Még huszonhat évesen fordult egy megfázás miatt orvoshoz Nagy Adri, azonban kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj: az énekesnőnek méhnyakrákja volt. Adri nagyon megijedt, mikor orvosa telefonált, hogy menjen vissza a kórházba, és sokkolta a másnap közölt hír, mely szerint az énekesnőnél rosszindulatú sejtburjánzás indult meg. Adri először gyógyszeres kezelést kapott, azonban az immunrendszere nem tudta legyőzni a kórt, ezért műtétre került sor.

Az operációval fennállt az esélye a meddőségnek, azonban végül nem kellett olyan nagy darabot eltávolítani, és az orvos szerint is van esélye az énekesnőnek arra, hogy édesanya legyen, azonban pár évig nem javasolta, hogy babát vállaljon. A műtét óta eltelt három év, és Adri már nyíltan mer beszélni korábbi betegségéről – írja a BEST.