Ritka nyomorultra sikerült az MTV díjátadója

Az MTV EMA-ra, azaz a European Music Awards-ra általában kevesebb figyelem irányul, mint amerikai szülőjére, a VMA-re (Video Music Awards), viszont legalább olyan fontos beszélni róla. Már csak azért is, mert a meghívottak elég viccesen öltöztek fel az idén Rotterdamban tartott díjátadó gálára, ahol Justin Bieber több díjat is bezsebelt.
Kapcsolódó cikkek

Először is kezdjük azzal, hogy az egyik fellépő sztárvendég a Globális Ikon díjat besöprő Green Day volt, akikkel kapcsolatban két dolgon lepődtünk meg: hogy léteznek, és hogy ugyanazokat a ruhákat hordják, mint bő tíz évvel ezelőtt, amikor a népszerűségük csúcsán voltak.

Fotó: Europress / Getty

Nézzük, mit viseltek a fiatal srácok, hátha ott jobb a helyzet! Spoiler: nem.

Volt, aki a saját nagyapjának öltözött, és olyan is, aki úgy festett, mint a rendőrségi videókon a gyanúsítottak, akiken éjszaka ütnek rajta, és a pizsamára csak egy kabátot tudnak felkapni, mielőtt kirángatják őket az autóhoz.

A díjazottak

Justin Bieberé lett a legnagyobb rajongótábor és a legjobb dal (Sorry), Shawn Mendes lett a legjobb férfi, Lady Gaga pedig a legjobb női előadó. Utóbbi megkapta a legjobb imidzsnek járó díjat is, a Coldplay rock (????) kategóriában, Drake pedig hip-hop kategóriában győzött.

Képünkön balról jobbra: Jack and Jack, Jaden Smith és Tinie Tempah.

Fotó: Europress / Getty

Az ilyen események arra is jók, hogy megnézzük, hogy is néz ki az a DJ/zenész, akinek a zenéit naponta hatvanszor halljuk az üzletekben és a rádiókban. Itt lent például Afrojacket, Martin Garrixet és Armin van Buurent láthatjátok. (Utóbbinak nem szóltak, hogy piros felsőben kéne jönni.)

Fotó: Europress / Getty

Na jó, a nők még mindig megmenthetik az eseményt. Ó, várjunk csak. Így festett Charli XCX:

Fotó: Europress / Getty

Ő pedig itt Bibi Zhou.

Fotó: Europress / Getty

Ania Aleksandrzak mellett se menjünk el.

Fotó: Europress / Getty

Már csak ezért sem:

Fotó: Europress / Getty

Amikor hatkor hastáncelőadásod van, héttől viszont egy díjátadód.

Fotó: Europress / Getty

A végére mindenféle kommentár nélkül betesszük a mostanában szintén népszerű DNCE-t.

Fotó: Europress / Getty

Egyébként a kötetlenebb vörös szőnyeges eseményekben az a jó, hogy ha mellényúlsz, és ocsmányul öltözöl fel, még mindig nyilatkozhatod utána, hogy te csak polgárpukkasztani akartál.