Erről beszél a fodrászod: Megszületett Liptai Claudia gyereke, Sarka Kata meg Amerikába megy

Az alábbi összeállítást elfoglalt, komoly emberek számára készítettük, akiknek egyszerűen nincs elég idejük a szórakoztatóipar híreire, de szeretnek mindennel képben lenni kicsit. 10 mondatban foglaltuk össze, amit tudni kell a héten történtekről hazai és nemzetközi szinten.

Kiderült, hogy Pataky Attila rákos volt, de ő nem akart az lenni, ezért inkább meggyógyította magát.

Pénteken megszületett Liptai Claudia második gyereke, Marcell Ádám. Mindketten jól vannak.

Zimány Linda Sarka Kata új életmódműsorában beszélt róla, hogy milyen mostanában az élete, és hogy miért edz, jó, Sarka egyébként Amerikában tölti a Halloweent, de senki sem tudja, Hajdú Péter vele tart-e. Szerintünk nem.

Fotó: RTL Klub

Zalatnay Sarolta ahol tudott, panaszkodott kicsit, egyrészt elmesélte, hogy ellopták a telefonját, ejnye, másrészt a lakájmédiában reppentette fel, hogy azért szeretne Kossuth-díjat, mert túl azon, hogy megérdemli, alig van pénze, nyomorog szinte.

Király Viktornak új barátnője van, de még inkább nem szeretnének beszélni róla, Brad Pittnek nincs új barátnője, viszont az állítólagos gyermekbántalmazási ügyben hosszú órákon át hallgatták ki feleségét, Angeline Jolie-t.

Ha már szomorú hírek: a párizsi fegyveres rablás óta Kim Kardashian ki sem mozdul otthonról, sőt, nem is beszél ékszereiről és cipőiről, hát mi lesz így a rajongóival. Mindenesetre végül megegyezett azzal a lappal, amelyik azt írta, az egész támadás megrendezett volt, így nem perel.

És amire az egész ország várt: megtudtuk, hogy Andy Vajna felesége, Vajna Tímea megoldotta fánkozója problémáit, és legjobb tudomásunk szerint szerdán végre ki is nyitnak újra (nem muszáj kattintani, hiszen ön nem ér rá: a fánkozógép romlott el, ez volt a baj).

Kellemes hétvégét!