Még mindig van, amit Benkő Dániel nem mondott el a szexről

Pedig a szexuális szokásait nem biztos, hogy mindenki ilyen mélységekig szeretné ismerni.

A még mindig folyamatosan meztelen Benkő Dániel nem hivatalos hungarikummá vált – legalábbis Kiszel Tünde 2014-es toyboya, Bodzás Szabolcs október 31-én megjelenő szociológiai könyve szerint. A könyv borítója alapján a szerző felkérte hazánk nyolc, akár hungarikumnak is nevezhető médiaszereplőjét, hogy az ő szemszögükből mutassa be a magyarországi kereskedelmi médiabirodalmat.

Mikor a szerző, korábbi műsorának, a Benkő feleséget keresnek a nyerteséről kérdezte, Benkő így válaszolt:

“Andival ba**tunk nagyokat, rengeteget, és rettentő jókat. Én szerettem az ősi cigány vért benne, és az intelligens szláv vért. Különleges keverék volt, hosszú-hosszú hónapokig jártunk össze, basztunk reggeltől-estig. Majd még találkozunk, szét fogjuk k**ni egymást.”

Később az interjú során Benkő további szexuális szokásairól is szó esett. Olyasmiről is, amit nem biztos, hogy tudni szerettünk volna.

“Sokat verem a fas**mat és sokat ba**ok, ennyi. És nem nyalom a p**át, hanem nyelem. Mert a bort kell nyalogatni, a p**át nyelni kell. (…) Én nem elemzem a szexet, hanem csinálom. Nem gondolkodom, nem filozofálok felőle, hanem élvezem a p**a illatát, és lebegek belőle. Mert a pi**ból jöttünk, pi**ba bújunk, pi**ól élünk.”

Címkék: benkő dániel