Medveczky Ilona 10 centivel alacsonyabb lett

Pálmát ültetett át, amikor eltört a csuklója, csak második nekifutásra kapta meg a rokkantkártyát, ráadásul a gerincével is bajok vannak. Az interneten meg mindenki hazudik magáról.
Kapcsolódó cikkek

A ma reggeli Mokka vendége volt a magyar kabaré legnagyobb dívája, ahol nyolc roppant szürreális percen keresztül panaszkodott. Ki is mondták, hogy azért hívták meg, hogy mesélje el, hogy őt még az ág is húzza. Nem kell megnézni, összefoglaljuk, saját elmondása szerint miért nehéz mostanában Medveczky Ilona élete.

A beszélgetés utolsó fél percében a művésznő saját magát idézte az Én csak táncolok című filmből:

Táncolni oly könnyű, azt hiszik? Csak szórakozás, az a könnyű kenyér, amit bárki elér, ha van benne egy kis sikk. Csak táncolunk kicsit, oly szórakoztató. Hát persze, nézni, azt jó. De sokszor nem könnyű, és nem is vidám. Csak lerogysz egy székre a huszadik próba után is, és nyeled a könnyed, a tartásod könnyed. Izzadni, nyögni, tested gyötörni. kegyetlen zsarnok. Önző a tánc. Egy élet az ára. Mit százszor megbánsz. Szerelmek, gyermek vagy egy társ, aki holnap is vár: a táncosnak ebből semmi sem jár. De mégis, ha kérdik, mi volt életemben a legszebb románc, a válaszom rá, a tánc.