Biciklizés közben barátkozik a magyarokkal Harrison Ford

A világsztár még mosogatott is az egyik budapesti bicikliboltban.
Kapcsolódó cikkek

Kávét főzött, sőt el is mosogatott a hollywoodi sztár abban a kerékpárüzletben, ahol kétmillió forintot érő biciklijét javíttatta; már nem is először. Minderről pedig a Bors ír bővebben, hiszen ahogy korábban mi is beszámoltunk róla Harrison Ford a Szárnyas fejvadász második résznének forgatási szüneteiben hol itt-hol bukkan fel Budapest környékén. A lapban a már említett biciklibolt egyik dolgozója mesélte el az Indiana Jones-t és Han Solo-t is alakító színésszel való eddigi találkozásait.

“Kopogtatott szombaton, valószínűleg nem tudta, hogy csak tízkor nyitunk. Mire odamentem az ajtóhoz, már kisebb tömeg állt az utcán, akik szurkoltak nekem, hogy vegyem észre: Han Solo zörget a bejáraton. 

Kérte, hogy pár dolgot cseréljünk ki a biciklijén. Megcsináltuk, vásárolt magának és a testőrének kerékpárosnadrágot, aztán kérdezte, hogy hol lehet jót bringázni. Neki ugyanis nagyon fontos a kerékpározás, tavalyi bokatörése után így erősíti magát. Kisoroszit javasoltuk. A testőrének kölcsönadtunk egy 3-400 ezer forint értékű kerékpárt. Hamarosan jött a köszönő sms Kisorosziból, hogy tetszik nekik az út” – mesélte a férfi, aki volt olyan szerencsés, hogy hétfőn ismét ott lehetett, mikor a világsztár visszatért az üzletbe.

“Hátul haverkodtunk, aztán főzött magának egy kávét, utána nem engedte, hogy mi mosogassunk, ő maga tartotta a csap alá a csészéket” – mondta el az eladó, akit utána Ford arra is megkért, hogy vigye őt el a szállodájához. “Bicajából kikapta a kerekeket, bepakolt a kis Ford Fiestámba, a testőrét addig a boltban hagyta. Elvittük őt a hotelhoz, volt meglepetés, amikor egy kisautóból szállt ki, s kiszedte a biciklijét.”

 

Címkék: harrison ford