Meginterjúvolták a kutyát, aki Ryan Goslingért rajong

A Tumblren rendszeresen lehet kérdezni hírességektől vagy ismert karakterektől az Answertime sorozaton belül. Július végén például Britney Spears-ről lehetett megtudni egy-két dolgot, most pedig a Mensweardog profil mögött álló személy adott ki eddig ismeretlen információkat a kutyáról, aki stílusosabb, mint az emberek nagy hányada.

Mivel a kutya blogja többnyire abból áll, hogy felöltöztetve pózol egy fal előtt, a legtöbb kérdés is erre irányult természetesen. Kiderült, három dolog elengedhetetlen minden fotózáshoz: a mogyoróvaj, jó zene, és az, hogy hízelegjenek neki. Kedvenc tervezői Hedi Slimane és Haider Ackermann, amikor pedig a szépségrutinjáról kérdezték, azt felelte:

természetes olajokból készült samponnal fürdik, és miután megszárította és kifésülte magát, bergamottból készült spray-vel fújják le. Ezen kívül igyekszik odafigyelni arra, mit eszik, hogy rendszeresen mozogjon és eleget igyon.

– válaszolta, majd hozzátette: nincs titok, csak kemény munka.

Az őszi divatban leginkább a rétegezést szereti (például fehér vagy krém színű felső, flaneling és bőrdzseki), kedvenc mémje pedig az élete. Apropó fotózás: maga a művelet 1-2 órát vesz igénybe (ennyi idő alatt állítják be a fényeket, a kamerát és választják ki a ruhákat), ezután következik ő. Általában 10-15 percet tölt a puffon, utána megmasszírozzák és jutalomfalatot is kap.

A népszerű mémre utalva természetesen azt is megkérdezték tőle, hogyan hordja a nadrágot. Röviden: nem visel. Hosszabban: egy kutyáknak készült nadrágon kell lyuk a faroknak, és még egy, hogy tudjanak pisilni is – éppen ezért majdnem úgy néz ki, mint egy pornós alsó, éppen ezért nem is erőlteti. Jelenlegi kedvenc darabja egy Schott bőrdzseki, legnagyobb inspirációs forrása pedig – nem nagy meglepetésre, hiszen eddig is tudtuk – Ryan Gosling, akivel egyszer szeretne találkozni is.

Legjobb barátja a tükör, és az is kiderült, hogy S-es férfiruhákat hord, de ha egész alakos képeket készítenek róla, akkor egy szabó segít ráigazítani az adott darabot. Nevét pedig (Bodhi) Patrick Swayze Holtpontban játszott szerepe után kapta.