Totálkárossá törték Ada autóját

Az autóba úgy belementek, hogy megpördült és minden oldala roncsolódott, kivonták a forgalomból.
Kapcsolódó cikkek

Ada autóját nemrég teljesen ronccsá tették. Nem könnyű most a közlekedés számára, a gyerekeit is nehezebben viszi az iskolába és a különórákra. Egyelőre tanácstalan, mikorra dől el, hogy mekkora összeget kap a biztosítótól.

“Belementek a parkoló autómba, ami miatt nagyon szomorú vagyok, hiszen a szívemhez nőtt az évek során. Éjszaka a hangos zörejre riadtam, rögtön lementem megnézni, mi történt. Totálkáros lett sajnos, hiszen megpördült az autóm, így minden oldalról roncsolódott. Kivonták a forgalomból, már többet nem használhatom. Az okozó járműve is rommá tört. Volt cascóm is, és nagyon várom, hogy mit mond a biztosító, mekkora összeget kapok. Addig nem merek válogatni az autók között, amíg nem tudom, meddig nyújtózkodhatok”

– mondta a nemrég még köldökig érő dekoltázzsal pózoló műsorvezető, aki nagyon szenved az autója hiányától.

Fotó: SportVerda

“Nem egyszerű most az életem autó nélkül. Amikor viszem a gyerekeket a külön órákra, a nagy cuccokkal nehéz mászkálni. Arról nem beszélve, hogy sokszor reggel 7 és 12 között öt helyszínen tartok edzést a város különböző pontjain, így nagyon nehéz megoldani a közlekedést. Volt, amikor a nagymama autóját kértem kölcsön, de sokszor nagy a vita amiatt, hogy kinek van rá nagyobb szüksége. Ám most kaptam egyet Tordai Istvántól, aki sokszor meghívott a SportVerda című műsorába,most is forgattam vele a tőle kapott járművel. A baleset másnapján szóltam neki, és rögtön szerzett egyet, nagyon jó fej, megkönnyítette a helyzetem.”