Lilu felháborodott: Nem másnak kell eldöntenie, jó anya vagyok-e

Nehéz összeegyeztetni az anyai kötelességeket a rengeteg utazással és forgatással.

Lilu egész nyáron nagyon sokat dolgozott, a Keresem a családom forgatásai nagyon sok idejét elvették, többször külföldre kellett utaznia az elveszettnek hitt családtagok felkutatásáért. A rajongóknak is feltűnt, hogy az RTL Klub műsorvezetője sokat van távol kisfiától, Dávidtól, aki most ünnepelte a hetedik születésnapját.

“Szerencsére a forgatásokat sikerült olyan rugalmasan megoldani, hogy ­kora­­­­ délután már szabad vagyok, és minden időmet Dáviddal tudom tölteni. Hat év alatt szinte alig volt olyan, hogy nem én mentem érte az óvodába. Mégis előfordul, hogy támadnak amiatt, hogy a munkám miatt sokat vagyok távol a fiamtól, pedig ez nem így van. Én soha nem ítélkezem senki felett, és nem is másoknak kell eldönteniük, hogy jó anya vagyok-e. Nem szoktam fotózni a fiam, nincsenek közös képeink a közösségi oldalakon, de attól én még mindent megteszek azért, hogy jó édesanya legyek

– mondta a Blikknek adott interjújában a nemrég még tökéletes bikinis testet villantó Lilu, aki nagy lelkileg is nagy utazáson megy át új műsora miatt.

“Nagyon harmonikus most körülöttem minden. Lelkileg nagyon megerősített a Keresem a családom forgatása, sok mindent átértékeltem. Eszméletlenül szerencsés vagyok, hogy szerető családban nőhettem fel, és megtanultam még jobban értékelni az életem.”

Címkék: lilu