Újabb koncertet mondott le Somló Tamás

A kórházban fekvő zenész egészségi állapota miatt nem tudja vállalni június ötödikei fellépését.

Somló Tamás heteken belül másodjára került kórházba múlt csütörtökön. Már akkor bejelentette, hogy egészségi állapota miatt sajnos nem tudott ott lenni a színpadon most szombati fellépésén az óbudai Szentlélek téren.

Somló helyére sikerült egy neves zenészt szerződtetniük a szervezőknek: Karácsony János – szintén LGT-tag – tépte egy órán át a húrokat, de a fellépés előtt arra kérte a közönséget a Bors beszámolója szerint, hogy együtt szorítsanak Tamás felépüléséért.

A lap úgy tudja, hogy a zenész még mindig nincs jól. Somló Tamás lemondta már a legközelebbi nagy koncertjét is: Debrecenben lépett volna színpadra június ötödikén Az LGT legendái című grandiózus bulin. A csapat nemrégiben Sepsiszentgyörgyön, ötvenezer ember előtt zenélt.

Arról egyenlőre nem tudni, hogy az LGT-s ikon miért szorul orvosi kezelésre. Korábban azt mondta, hogy cukra miatt negyedévente havonta jár kivizsgálásra, cáfolta a tüdőrákról terjedő pletykákat, viszont elismerte, hogy a bélrendszerében találtak tumort, ami a kezelések hatására eltűnt.

Címkék: somló tamás