Kordáék későn tudták meg, hogy lefokozták őket

Korda György és Balázs Klári csak apró betűs előadók voltak Kis Grófo mellett.

Kis Grófo szombat este tízezres tömeg előtt lépett fel Budapesten, ez volt az első nagyzenekaros élő show-műsora. A bulibáró gyerekkora óta szeretett volna élő zenekarral a háta mögött fellépni, most pedig meg is tehette, hiszen az elmúlt egy évben a mulatósiparból kitört a nagybetűs szórakoztatóiparba, és igazi közönségkedvenccé vált.

Grófónak előzenekara is volt, méghozzá mások mellett Korda György és Balázs Klári személyében. Az ő feladatuk volt, hogy bemelegítsék a mulatósnak a közönséget. Pár hete még költői volt a kérdés, hogy vajon gondolták, hogy valaha apró betűs előadók lesznek egy mulatós zenész koncertjét hirdető plakáton? Azóta a választ is tudjuk: nem.

“Csodálatos volt ez a fellépés, bár számunkra csak itt, a helyszínen derült ki, hogy a mi feladatunk lesz a közönség hangulatát megalapozni. Érdekes…”

– utalt a Bors újságírójának Klárika arra, hogy a koncert szervezői elfelejtették velük közölni, hogy ezen az estén csak bemelegítő fellépőként számítanak rájuk.

Grófo arról nem nyilatkozott, hogy miért nem közölték előre Kordáékkal a pontos szerepüket, azt azonban elmondta, hogy tiszteli a munkásságukat és nagyon szereti őket.