Ki nem találná, mi a közös a pucér valóságshow első szerelmespárjában

Igen komoly szempontok alapján választották ki egymást az Ádám keresi Évát szereplői.
Kapcsolódó cikkek

Bár sok minden kiderült már az Ádám keresi Évát szereplőiről abban az erősen 18+-os interjúnkban, ahol a péniszmérettel és a meztelenséggel kapcsolatban is komoly filozófiai eszmefuttatások hagyták el a játékosok száját, azért Petra és Josie még mindig tud erős kijelentésekkel előrukkolni.

A meztelen reality első “szerelmespárja” ugyanis a Borsnak mesélt arról, milyen szempontok szerint is esett végül egymásra a választásuk.

“Kiszúrtam, hogy nagyon viháncolt, nevetgélt. Éreztem, hogy vibrál belülről a személyisége, ugyanakkor azt is láttam rajta, ha szükséges, akkor biztos tud majd komoly is lenni. Ami pedig a külsejét illeti, egyből szembe tűnt, hogy nagyon passzol hozzám a bőrszíne meg az arca is. Arról nem is beszélve, hogy szépek a fogai, meg a cickói is rendben vannak. Szerintem tökéletes döntést hoztam “ – mondta el Josie, de Petra is azonnal kiszúrta a legfontosabbat.

Az egyik közös nevezőnk, hogy neki is van tetkója, akárcsak nekem. De nyilván nem ez volt a fő szempont. Éreztem, hogy tetszem neki, mert már az első nap többször megpróbált megcsókolni. Én meg elhúztam a fejem mindig az utolsó pillanatban. Persze végül beadtam a derekam, illetve a szám. Fél éve voltam már szingli, előtte meg egy négy évig húzódó se veled, se nélküled kapcsolatban éltem. Most nem tervezek semmit, lesz, ami lesz.”