L. L. Junior párja külföldre költözhet a gyerekekkel

A rapper családja a nagyobbik fiú betegsége miatt szakadhat ketté.
Kapcsolódó cikkek

Ahogy azt mi is megírtuk, L. L. Junior nagyobbik kisfiát nemrégiben mentővel kellett kórházba szállítani egy súlyos kruppos roham után, ami ráadásul már nem először kínozta a kis Lacikát. A rapper és párja, Csilla persze nagyon megrémültek, és bármit megtennének a hasonló helyzetek elkerülése érdekében.

“Folyamatosan járunk vele sóbányába és sóbarlangokba, hogy enyhítsük a tüneteket. Pár hónap múlva pedig elvisszük Horvátországba, mert közel van, és a friss tengeri levegő segíthet a gyógyulásban. Ám ha nem javul az állapota, akkor Csillának kint kell maradnia huzamosabb ideig a gyerekkel. Én a munkám miatt nem tudok sokáig kint lenni, de valamit muszáj kitalálnunk, hogy jobban legyen. Nehéz időszak most ez, senkinek nem kívánom” – mondta el Junior a Story magazin legfrissebb számában, ahol azt is elárulta, sok nehézséget rejthet magában az esetleges költözés.

“Elképzelésem sincs, miként fogjuk ezt a helyzetet úgy megoldani, hogy Csillának az ingatlanos sulit se kelljen abbahagynia, és a gyerekeknek is jó legyen” – aggódik az énekes.

Címkék: l. l. junior