Vízlopás jeleit kutatták Kozso teaházában

Alaposan felforgatták rendőrök és a vízmű emberei tegnap délután Kozso teaházát.

Kedden kora délután rendőrök és a vízmű emberei szállták meg Kozso teaházát Budapesten, a Jókai utcában. Szakemberek, civil ruhás zsaruk, egyenruhások és műszaki helyszínelők is a helyszínen kutattak, állítólag vízlopás jeleit keresték.

Nem sokkal később Kozso is megérkezett terepjárójával. Látha­tóan nem volt jó kedve, de bement a teaházba, nyilatkozni viszont nem akart. A szakemberekkel megbeszélte, mikorra végeznek, hogy később visszatérjen aláírni a jegyzőkönyvet, és hogy bezárja az üzletet, de erre csak az esti órákban került sor, ugyanis a vizsgálatok egészen sokáig elhúzódtak a nap folyamán.

A Blikknek egy lakó elmondta: pár éve azt hallotta a bérházban lakóktól, hogy problémát okoz a nagy mennyiségű vízhiány. A lakások egyedi mérőinek fogyasztása sokkal kevesebb volt, mint a mért összes elfogyasztott vízmennyiség.

A Zöld Teknős Barlangja tulaját egy volt alkalmazottja áramlopással vádolta meg. Kozso ügyvédje ma reggel azt nyilatkozta, hogy a szolgáltató vizsgálja az ügyet, de áramlopás valószínűleg nem történt, csak lejáratókampányról van szó.

Egyelőre nem tudni, hogy találtak-e bűncselekményre utaló nyomot.

Címkék: kozso