Justin Bieber nem találkozik rajongóival, mert depressziós lesz tőlük

A legelvakultabb rajongók hiába fizettek ki 2000 dollárt a VIP jegyekért, kedvencük nem hajlandó testközelbe kerülni velük.
Kapcsolódó cikkek

A világsztárok koncertjein a rajongóknak általában van lehetőségük olyan VIP jegyeket vásárolni, amelyekkel bemehetnek a színfalak mögé, hogy találkozzanak és beszélhessenek legnagyobb kedvencükkel. Így volt ez eddig Justin Bieber turnáján is, ahol a legelvakultabb rajongók készségesen kifizették a 2000 dolláros, azaz több mint félmillió forintos jegyet is, csak hogy megérinthesség a tinisztárt. Ennek azonban most vége.

Bieber Instagram oldalán jelentette be, hogy nem lesz többé lehetőség a “meet and greet” jegyek felhasználására. Meg is magyarázta, hogy miért.

“Élvezem, ha nagyszerű emberekkel találkozhatok, de annyira leszívnak és úgy átragad rám az ő spirituális energiájuk, hogy végül boldogtalan leszek. Örömet akarok okozni az embereknek, de nem a saját káromra. Mentálisan és érzelmileg is mindig teljesen kimerültnek érzem magam ilyenkor, ami végül depresszióhoz vezet. Az emberek elvárásai miatt nagy a nyomás rajtam ezeken a találkozókon és ezt nem tudom kezelni” – írta Bieber.

Azok a rajongók, akik már megvették a következő kocertre szóló méregdrága jegyeket, így nem csak az énekessel való találkozótól búcsúzhatnak el, de a pénzüktől is. Visszatérítés ugyanis nincs.

Címkék: justin bieber