Majka nem engedné, hogy Dundika természetes úton szüljön

A rapper hamarosan kétgyermekes apuka lesz, de nagyon félti párját a szülési komplikációktól.
Kapcsolódó cikkek

Már minden készen áll az áprilisban érkező legkisebb Majoros fiú fogadására. Majkáék még az otthonukat is átalakították, hogy külön szobája legyen a picinek, akivel anyukája nagyon megszenvedi a terhességet. Dundikát ugyanis nem csak ez első hónapokban gyötörték rosszullétek, ráadásul a szülés is kockázatos számára vérszegénysége és vérzékenysége miatt.

“Peti egy áldott jó társ és szülő. Nem beszél róla, de minden rezdüléséből érzem, hogy mennyire félt. Szűk a medencém, és tudja, hogy emiatt csak borzasztó kínok között tudnám megszülni a picit. Peti azonban nem engedi, hogy órákig kínlódjak, aztán pedig közöljék velem, hogy mégiscsak császározni kell. Tehát nagy valószínűséggel császárral fog megszületni ez a baba is” – árulta el a Story magazinnak Hajni, aki arról is beszélt, hogy az anyaság mellett, nem szűnt meg szexi nőnek lenni.

“Megőrülnék attól, ha Peti már csak anyaként tekintene rám. Amikor leteszem aludni a gyereket, attól kezdve egy szexi nő vagyok. Nyilván most nem annyira, de egyébként igen. Mondta is a párom, hogy szeretne már visszakapni…”

Ezzel pedig Majka is egyetért. “Nem hagyom Hajninak, hogy ne legyen nő. Szerencséje is van ezen a téren, mert nem kell heti három-négy órát alakformálással és szépítkezéssel töltenie, hogy szép legyen. Mind a ketten szeretünk romantikázni, persze ez a terhesség utolsó két hónapjában inkább tévénézésre vagy egy-egy gyertyafényes vacsorára korlátozódik” – tette hozzá a Nagy Duett leendő műsorvezetője.