Lajtai Kati babát vár

Várhatóan nyár közepén születik meg az énekesnő első gyermeke.

Április 9-én indul a TV2 legújabb szuperprodukciója, a Kismenők, amelynek sajtótájékoztatóján kiderült, hogy az egyik zsűritag, Lajtai Kati kisbabát vár.

A nemrég még Berkit énekelni tanító énekesnő boldogan pózolt gömbölyödő pocakjával a fotósoknak, majd elmondta: várhatóan nyár közepén születik első gyermeke. Kati a TV2 új műsora kapcsán arról is beszélt, hogy mennyire fontos meglátni a tehetséget a gyermekekben és megfelelő módon fejleszteni azt.

Fotó: TV2

A sajtótájékoztatón bejelentették a Kismenők három másik zsűritagját is: Ábel Anita színésznő-műsorvezető, Apáti Bence balettművészt és Hajós András értékeli majd a lurkókat.

Till Attila és Ördög Nóra műsorvezetők hangsúlyozták: a Kismenőkből senki nem távozik üres kézzel, és ez nem egy verseny! Elsősorban a tanuláson, a tehetség-gondozáson van a hangsúly. Ezért Nóri és Tilla támogatása mellett szakmai segítséget is kapnak a gyerekek: olyan profi tanárok készítik fel őket, akik a legjobbak az adott területen.

Fotó: TV2

“Ének, tánc és egyéb kategóriában válogattunk 5-16 éves gyerekeket a csapatunkba”

– mondta Tilla, majd hozzátette: 100-120 olyan gyerek jutott be az előválogatóba, akik éneklésben, táncban, színjátszásban, hangszeres játékban, akrobata mutatványokban vagy egyéb más területen kimagasló képességekkel bírnak. Négy felvételről vetített adás lesz és négy élő.