Jakupcseket vissza akarta venni a köztévé

Kirúgása után pár órával az MTVA vezetősége úgy döntött, mégsem akar megválni legjobb műsorvezetőjétől. Más kérő volt.

Jakupcsek Gabriella karácsony utáni viharos kirúgása után pár órával az MTVA vezetősége úgy döntött, mégsem akar megválni legjobb műsorvezetőjétől. A menedzsment viszonylag gyorsan megbánta Jakupcsek menesztését, és szerette volna azonnal visszafordítani a történteket, erről telefonon értesítették Gabriellát, de már késő volt.

“Alig pár órával később Gabinak felajánlották, hogy semmissé teszik a felmondását. Egyszerűen fogalmazva, az MTVA vissza akarta csinálna azt a hibát, amit elkövetett. Valószínűleg akkor tudatosult bennük, hogy rossz ötlet volt Jakupcseket meneszteni, de legalábbis nagyon rossz módszert választottak a kirúgására. Jakupcsek ultimátumot kapott: vagy azonnal elfogadja, hogy semmissé nyilvánítják a kirúgását vagy mehet, amerre akar”

– mondta a Blikknek egy köztévé berkeiben jártas informátor. Állítólag a méltatlan szituációt követően Jakupcsek szeretett volna magyarázatot kapni a történtekre, de a lehetőséget sem kapta meg arra, hogy valakinek feltegye a kérdést. Ráadásul akkor már a kirúgásával kapcsolatos hír is bejárta a sajtót, így a visszahívásból nem lett semmi.