Ganxsta szilánkosra törte az év dolgozója állkapcsát

A zenész áldozata másnap, a kórházban tudta meg, hogy mi történt pontosan a vállalati rendezvényen.

Mint ismert, Ganxsta Zolee két hete egy kecskeméti céges buli fellépőjeként komoly konfliktusba keveredett az egyik dolgozóval, aminek következtében a rendőrség súlyos testi sértés miatt indított eljárást.

Az év dolgozójává frissen megválasztott alkalmazott állítólag erősre itta magát, provokálta, és a szemtanúk egyöntetű véleménye szerint hátba vágta Ganxsta Zoleet. A férfi csak másnap, a kórházban tudta meg, mit is művelt a vállalati rendezvényen. A Blikk információi szerint az ügyben vizsgálódó rendőrök mesélték el a kórházban fekvő „áldozatnak”, hogyan is tört szilánkosra az állkapcsa. A férfi megdöbbenéssel hallgatta a történetet, majd állítólag azt motyogta maga elé:

„Ezek szerint megérdemeltem, amit kaptam!”

A koncert előtt nem sokkal a partit adó logisztikai cég vezetősége több dolgozót is kitüntetett, köztük a logisztikust is, aki olyannyira megörült az elismerésnek, hogy mindenkivel, aki csak szembejött, ivott egyet, így mire a színpadhoz ért, többek szerint már erősen ittas volt. Először csak felkiabált a színpadra, szidta Ganxstát meg a bandáját, és mindkét középső ujjával beintett nekik, majd szemtanúk szerint hozzávágta a frontemberhez a pulóverét, és hatalmas erővel hátba vágta.

Itt pattant el a cérna Ganxstánál, aki fordulásból egyetlen, jól irányzott ütéssel állon vágta a támadóját, aki ettől elterült. A zenész részéről ezzel letudottá is vált az ügy, elhagyták a rendezvény helyszínét. Csakhogy a férfi orrán-száján ömlött a vér, ezért a rendezvényt biztosító mentősök rohamkocsit hívtak hozzá, a kórházban pedig kiderült: az illető állkapcsa szilánkosra tört.

A lap szerint a logisztikus retteg attól, hogy a balhé miatt kirúgják, a munkáltatója viszont ragaszkodik hozzá, túl jó munkaerő ahhoz, hogy elveszítsék.

Az eset után sokan a zenész mellé álltak, aki sajátos módon köszönte meg a támogatást.

Címkék: ganxsta zolee