Sztárban sztár: Tóth Gabi tényleg fúrhatta Csobot Adélt a kulisszák mögött?

A harmadik helyen végzett énekesnő állítólag rosszullétre hivatkozva a műsor afterpartyján sem vett részt.
Kapcsolódó cikkek

Adások óta érezhető volt a feszültség a két döntőbe került énekesnő, Tóth Gabi és Csobot Adél között – írja a mai Bors. A lap TV2-höz közeli informátorai szerint a nagyszájú énekesnő nem viselte jól ifjú kolleginája jelenlétét a döntőben.

Csobot Adél elegáns nyilatkozata szerint ebből semmit nem érzett, annak ellenére sem, hogy a Bors észrevételei szerint Tóth Gabi akkor is fintorgott, sőt felszisszent a színpadon, mikor Bereczki Zoltán összehasonlította kettőjük egyéniségét.

TV2

“Nagyra tartom Gabit, örülök, hogy együtt versenyezhettem vele a műsorban. Bennem nincs féltékenység, büszke vagyok a negyedik helyezésre” – a kismama mindössze ennyit fűzött hozzá az ügyhöz, és Tóth Gabi sem eresztette bő lére kissé intrikus véleményét.

Én még kevésbé vagyok rá féltékeny, Adélkának rengeteget segítettem a műsor alatt, tanácsokkal is elláttam. Köztünk semmilyen ellentét sincs, csupán az én nevemmel próbálják címlapra tenni és eladhatóvá tenni”

– mondta el az énekesnő, aki már a döntő kísérőműsorát is kihagyta. A TV2 sajtóosztálya szerint Tóth Gabi a feszített tempójú adás végén rosszul lett, szülei pedig hazavitték.