Győzike testépítő-versenyre készül, doppingszert posztolt

Győzike tisztában van van azzal, hogy a szer, amit megosztott, doppingszer és a vele való kereskedelmet a törvény bünteti. Állítja, hogy ő nem szed ilyesmit.

Tiltott doppingszert posztolt közösségi oldalán Gáspár Győző – szúrta ki a Blikk. Az Agovirin Depot néven futó szer egy Szlovákiában gyártott termék, amit intravénásan kell beadni. Ez ehhez hasonló szerek a legkülönfélébb hatásokkal rendelkeznek, vízhajtók, fokozzák a vér oxigenizációját, növelik az izomtömeget és az izomerőt.

A lap kíváncsi volt, hogy Győzike tisztában van-e azzal, hogy a szer, amit megosztott a közösségi oldalán, doppingszer, és a vele való kereskedelmet a törvény bünteti.

“Tisztában vagyok vele, hogy dopping. Azt is tudom, hogy nem engedélyezett, de hogy megosztottam a Facebook-oldalamon, még nem jelenti azt, hogy ezt szedem.

Bizonyítsa be bárki, hogy én ilyenekkel tömöm magam”

– mondta a showman, aki hozzátette: pont azért tette ki az oldalára, hogy felhívja a figyelmet arra, ezek felesleges dolgok, és veszélyt jelentenek.

A nemrég még kórházban fekvő Győzike egyébként negyvenegy évesen adta a fejét arra, hogy kipróbálja magát a testépítésben is. Az utóbbi hónapokban minden napját az edzőteremben tölti, hogy az áprilisi versenyre, amit célul tűzött ki maga elé, már tökéletes teste legyen. Remélhetőleg megy az doppingszer nélkül is.