Bogdán Csaba: A feleségem nem egy férfimagazinban vetkőzött

Szandi férje úgy érzi, nincs miért szégyellnie felesége hétvégi produkcióját.
Kapcsolódó cikkek

Elképesztően szexi szerelésben, és nem akármilyen koreográfiával állt színpadra Szandi Tóth Gabi partnereként, Shakirát alakítva a múlt heti Sztárban sztárban – ahogy erről mi is beszámoltunk. A produkció azonban nagyon megosztotta a nézőket; a kommentelők közül sokan túlzónak találták a szexiskedést egy háromgyermekes édesanyától. Szandi férje, Bogdán Csaba a Best hasábjain véleményezte felesége szereplését.

“Büszke vagyok a feleségemre, nagyon szépen helyt állt, és maximálisan megoldotta a feladatot szakmailag is. Rosszul esik, hogy igazságtalanul vádolják. Sokan úgy alkotnak véleményt, hogy nem is ismerik az eredeti klipet, amit le kellett utánozniuk. Ahhoz képest nagyon visszafogottak voltak. A feleségem nem egy férfimagazinban vetkőzött, hanem a produkció kedvéért megmutatta a nőies oldalát” – mondta el a zenész.

A cikkből az is kiderül, Szandi szintén úgy véli, nincs miért szégyenkeznie; egy normális erkölcsű nőnek tartja magát, aki nem mutatott meg többet a testéből, mint bármelyik más nő strandolás közben.

TV2