Kökény Attila kisfia is énekel egy karácsonyi lemezen

Az énekes azt tervezi, hogy Lalikából sztárt csinál 16 éves korára.
Kapcsolódó cikkek

Az egykori Megasztáros nagyon örül annak, hogy kilenc éves fia az ő nyomdokaiba akar lépni. Kökény Attila már korábban is mesélt arról, hogy Lalika ének- és zongoraórákra jár, most pedig lehetőséget teremtett a kisfiúnak, hogy egy saját dalt is felénekelhessen karácsonyi lemezére.

“Próbáljuk egyengetni az útját, ha már megtehetjük, hiszen szülőként ez a dolgunk. Persze ez nem csak az éneklésről szól, hiszen a zenei képzést is megadjuk neki. Lajtai Katihoz jár énekelni tanulni heti egy alkalommal, emellett szolfézs- és zongoraórái is vannak heti két-két alkalommal. Van olyan nap, amikor este hétre ér haza, de egyelőre nagyon élvezi. Tényleg nagyon tehetséges ebben, a gyerekeim közül ő az egyetlen, akit ennyire érdekel a zene, és meg is van a képessége hozzá. Éppen ezért is került szóba, hogy ezen a lemezen neki is legyen egy dala” – kezdte a Blikknek az énekes, aki a hosszútávú célokról is beszélt.

“Szeretnék neki minden évben csinálni egy dalt és egy klipet, hogy mire eléri a 16-17 éves kort, legyen egy rendes anyaga. Készítettünk egy hivatalos oldalt is neki, élvezze csak, hogy vannak rajongói” – mondta a büszke édesapa.