Kiabálásig fajult Deutsch és Friderikusz beszélgetése

Fridi kioktatta Deutschot az internetes fórumokon megengedett trágár szóhasználatával kapcsolatban. Szóba került Orbán Viktor, és az is, hogy minden nőt megcsalt, akinek örök hűséget esküdött.

Az Összezárva Friderikusszal című műsor vasárnap esti vendége Deutsch Tamás, a Fidesz alapító tagja és az Európai Parlament képviselője lesz. Két nagyon nehéz embert eresztettek össze a TV2 szerkesztői, aminek az lett a következménye, hogy a politikus a tőle megszokott nyers stílusban kiosztotta Friderikusz Sándort.

A konfliktus akkor kezdődött, amikor Fridi kioktatta Deutschot az internetes fórumokon megengedett trágár szóhasználatával kapcsolatban.

Egy vezető politikus nem engedheti meg magának, hogy ilyen stílusban kommunikáljon

– kezdte a házigazda szigorú tanár módjára, aki nem fogadta el azt az érvet válaszul, hogy ezt a hangnemet csak és kizárólag a közösségi médiában használja, merthogy ott ez elfogadott.

A beszélgetés már itt veszekedésbe torkollott, olyannyira, hogy egymás képébe kiabáltak a felek.

Végül Deutsch gyarlónak nevezte magát.

Friderikusz aztán szembesítette Deutschot azzal a ténnyel, hogy képtelen volt monogám életet élni: minden nőt, akinek a politikus örök hűséget esküdött, megcsalt.

A következő front Orbán Viktor körül bontakozott ki. A házigazda kíváncsi volt, milyen viszonyban van most a miniszterelnökkel, mennyire működik távirányítással a Fidesz – írja a Blikk. Deutsch viszont megvédte a kormányfőt, és elmondta: a barátságuk, még a Fidesz megalakulása előtti időkre nyúlik vissza, és a mai napig töretlen. Azt is elárulta, nem ritka, hogy bizony az éjszaka kellős közepén hívják egymást telefonon, ha éppen valamilyen fontos kérdésben kell egyeztetni.

Deutsch hozzátette: nem kérdezi meg Orbántól, milyen nyakkendőt kössön reggelente, és azt sem, hogy egy adott kérdésben mi legyen a véleménye.