Berágtak Majkára a Sztárban sztár nézői

A rapper kicsit ellopta a show-t a szerelmes duettet előadó Tóth Gabi és Gáspár Laci elől; a nézők nem nagyon értékelték az ítész poénkodását.
Kapcsolódó cikkek

Talán nem túlzás leírni, hogy a TV2 idei átváltozóshow-jának nagy közönségkedvence Gáspár Laci lett, akinek minden eddigi adásban sikerült tökéletesen hozni a rábízott karaktert.

Azt, hogy mennyire várták a nézők az egykori megasztáros produkcióit, mi sem bizonyítja jobban, mint házi szavazásunk, amelyen az összes szavazat negyede Gáspár Laci szólóprodukcióját, míg egy másik negyede a Tóth Gabival közös duettjét várta legjobban a vasárnap esti műsorból.

Nem is hiába.

Ahogy már írtunk róla, az énekes Máté Péterként abszolút brillírozott, a Lionel Richie-alakításnál azonban Majka ellopta a show-t a duó elől. Ugyanis a megindító szerelmes dalt a rapper végigröhögte, és amint az értékelésnél elárulta, ez azért volt, mert Gáspár Laci külseje a netes mémmé vált “Polgár Jenőre” emlékeztette.

Nos, a kommentelőknek sem kellett több….

– özönlenek a hozzászólások a műsor Facebook-oldalára.

Amennyiben ön lemaradt volna, az alábbi videóban a Tóth Gabival közös duettet, és a zsűri értékelését egyaránt megnézheti, utána pedig eldöntheti, igaza van-e a kommentelőknek, vagy Majka tényleg csak egy hatalmas poént sütött el a műsorban?