Puskás Peti alig látja a szerelmét

Hiába laknak egy fedél alatt, olykor napokig nemtalálkozik egymással Puskás Peti és Eke Angéla.

Hiába laknak egy fedél alatt, alig találkozik egymással Puskás Peti és Eke Angéla. Az énekes, musicalszínész és színésznő kedvese harmonikus szerelemben él ugyan, de rendkívül megnehezíti kapcsolatukat a sok munka. Sőt olykor külföldre kell „szökniük”, hogy kettesben lehessenek, máskor a színházban oldják meg a rapid randikat.

“Az utóbbi hónapban gyakorlatilag nem találkoztunk otthon. Angéla nappal próbál, rendez, én pedig az éjszakákat dolgozom végig. A minap a Karinthy Színházban, A bolond lány premierjén láttuk egymást, ki is használtuk az alkalmat, hogy kicsit megölelhessük a másikat. Nemrég volt egy kis időnk, és gyorsan el is repültünk Rómába, hogy végre együtt lehessünk, romantikázhassunk, s ne csak egy színházi folyosón andalogjunk” – mondta a Blikknek Peti, aki nemrég azt is elmondta, Aleska vagy Tóth Gabi jobb az ágyban.

“Összhangban vagyunk, annak ellenére, hogy a pörgés miatt tényleg gyakran előfordul, hogy napokig nem látjuk egymást. Keveset vagyunk együtt, ezért vicces, amikor színházban randevúzunk. Gyakrabban lenne szükség arra, hogy együtt legyünk, de a munkánk is a szerelmünk” – folytatta Angéla.

Címkék: puskás peti