Családi ékszerekből lett Szinetár Dóra jeggyűrűje

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán egészen ideáig egyáltalán nem nyilatkoztak az esküvőjükről, most kiderült néhány részlet.

Szinetár Dóra nyáron harmadszorra is férjhez ment, Makranczi Zalánnak egy titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent. A friss házaspár tagjai egészen ideáig egyáltalán nem nyilatkoztak a ceremóniáról, Dóra azonban egy menyasszonyi ruhás fotózás közben elárult néhány részletet.

“Az esküvőmön semmiféle felhajtást nem akartam, és szerencsére életem párja sem várja el tőlem, hogy a nőiségnek ezen külsőségeit magamon viseljem otthon, sőt. Ha hazamegyek ebben a sminkben, akkor valószínűleg azt fogja mondani, hogy jaj de szép vagy, lemosod?” – mondta az Aktívnak Szinetár, aki az összes fotón a saját jegygyűrűjében szerepelt, nem akart megválni tőle néhány percre sem.

“Ez az én saját jegygyűrűm, aminek az a története, hogy nagyon szerettük volna, ha kettőnk családja benne van ebben a dologban. Mind a ketten kértünk a szüleinktől olyan régi családi ékszereket, amik tudjuk, hogy kié voltak, de nem használják. Elvittük egy ékszerészhez, de nem becseréltük, hanem beolvasztottuk” – tette hozzá a színésznő, aki csak harmadik férjének tett életre szóló fogadalmat.