Hódi Pamela fotóin háborognak a facebookozók

Hatalmas kommentcunamit gerjesztett Berki Krisztián párjának az a képe, amelyen kislánya, Nati egy műkörmös székében ül.
Kapcsolódó cikkek

Hatalmas kommentcunamit gerjesztett Berki Krisztián párjának az a fotója, amelyen kislánya, Nati egy műkörmös székében ül.

A felháborodott kommentelők nem értették, miért kell egy kétéves gyereknek körmöshöz járnia, sőt akadt olyan hozzászóló, aki azt ajánlgatta, legközelebb Pamela már cigarettával a szájában fotózza a kicsit. Az ellentábor persze vadul védte kedvencét, aki megunva a háborút, újabb képpel és egy kioktató hangvételű bejegyzéssel próbálta bizonyítani, semmi megbotránkoztató nem történt Natasával.

Facebook
Facebook

“Naaaa ti jó indulatuak és mindent tudoak! tessék mindössze egy Minnie matrica miatt ült a Nati körmös székben! Csak a rossz indulat és a szidás! Ezek vagytok Ti…. Szerintetek én agyilag tényleg ott tartok, hogy a 2 éves lányom körmöshöz hordom? Uram Isten, hogy ennyi sütnivalótok van” – írta a gyerek-szépségszalon nyitására készülő anyuka, akinek újabb képe sem nyugtatta le a kedélyeket.

– olvasható a többszáz (!) komment között, ahol persze azért többségében védik és támogatják a celebmamit.

És önnek mi a véleménye erről az égetően fontos kérdésről?