Támadják a kommentelők a Gáspár Lacit kritizáló Havas Henriket

A Sztárban sztár tegnap esti adásában Havas Henrik keményen kritizálta a Whitney Houstannak öltözött énekest. A rajongók azonban megvédik kedvencüket.
Kapcsolódó cikkek

A Sztárban sztár tegnap esti adásában ismét Gáspár Lacié volt az egyik legkiemelkedőbb produkció, és egyben az egyik legmeggyőzőbb átváltozás is. A zsűritagok is odavoltak az előadásért, még úgy is, hogy Majka szerint a Whitney Houstont alakító énekes leginkább a Szomszédok epizódjaiban szereplő Liptai Claudiát idézte vissza.

Havas Henrik azonban kevésbé viccesen adta elő kritikáját, amiért osztják is rendesen a kommentelők a Facebookon. A Tanár Úr szerint ugyanis Gáspár Laci nem értette az I Wanna Dance With Somebody szövegét; ahogy mondta, valaki igazán elmagyarázhatta volna neki, hogy miről szól, és akkor nem “hülyéskedte volna el” a “tragikus dalt.” A véleménnyel nemcsak maga az énekes, de a hozzászólók sem értettek egyet.


Nos, ön szerint igaza volt Havas Henriknek, vagy inkább az őt lehúzó, és hozzáértését firtató kommentelőkkel ért egyet? Önnek hogy tetszett Gáspár Laci újabb átalakulása?