Felesége dolgozik Lagzi Lajcsi helyett

Lajcsi börtönben, nincs ki dolgozzon, csak az előzetesből nemrég szabadult felesége.

Pénteken engedték ki Lajcsi feleségét az előzetesből, és már át is vette férje cégei irányítását G. Boglárka, Lagzi Lajcsi felesége. A Blikk szerint a nő mindent elintéz, amit férje és annak legközelebbi munkatársa, Cs. Csaba végzett el, mivel a cég munkatársait egymás után hívják tanúmeghallgatásokra, gyakorlatilag nincs, aki dolgozzon Lajcsi cégénél.

A fogyás hozta a sikert

Tizenegy év után idén szeptember 19-én, néhány nappal előzetes letartóztatása előtt új lemezzel lepte meg rajongóit Lagzi Lajcsi. Az albumot annak a cégnek a rendezvényén mutatták be, amely támogatta a megjelenését. Az étrend-kiegészítőt forgalmazó társaság reklámarca ugyanis Lajcsi, aki 33 kilós fogyását ennek a készítménynek köszönte. Galambos Lajos fényképe ma is látható a termék honlapján a Bravó, Lajcsi! szöveg mellett.

“Semmit nem változtat a viszonyunkon Lajcsi gazdasági ügye. Attól elhatárolódunk, mert mi csak pozitív dolgokat kaptunk tőle” – mondta a Borsnak a termék forgalmazójának hálózati igazgatója.

A nagyközönség vélhetően nem fogja hallani Lajcsi albumát, mivel csak a rendezvényen osztották ki. A zenész ígérte, hamarosan ingyenesen elérhetővé teszi, de ezt már nem tudta teljesíteni.

Befektette a nagymamája temetésére szánt pénzt

A mulatós trombitás korábban egyébként elképesztően jól keresett a hanghordozók kiadásából. Amikor még csak utcazenész volt, tinédzserként a nagymamája temetésére félretett pénzből gyártatott 300 kazettát. Azt gondolta, év végéig eladja majd őket egy áruház parkolójában, ám már az első napon elfogyott mind – darabját 150 forintért vitték, akár a cukrot. Akkoriban egy buliért 1200 forintot kaptak négyen, a Sugár előtt pedig ennek negyvenszeresét keresték meg egy nap alatt – írja a Blikk.

A kazettabiznisz megállíthatatlanul beindult, ezért a hivatalosság miatt céget kellett alapítania, így 1991-ben már sikeres üzletemberként dáridózott szerte az országban, mint Lagzi Lajcsi.