Wolf Kati nem hideg és szögletes

Az énekesnő élvezi, hogy új oldalát mutathatja meg a Sztárban sztár adásaiban.

Wolf Katit zavarja, hogy a mai napig azt hiszik róla, kizárólag dívaként tud viselkedni, holott, pont olyan, mint más anyuka. A Sztárban sztár jó lehetőség arra, hogy megmutassa az ellenkezőjét.

“Azért mondtam rá igent, mert néztem az előző évadokat, és állatira jól szórakoztam mindig. Arra gondoltam, egy remek lehetőség, hogy azt a képet, ami kialakult rólam, ezzel a műsorral egy kicsit tompítsam, lazítsam. Azok a jelzők, amiket eddig rám aggattak, például, hogy díva, hogy hideg, szögletes, na, ezekkel nem annyira tudok azonosulni. Ha nem a színpadon állok, egy humort kedvelő nő vagyok, ebben a műsorban pedig el tudom engedni magam, lazulhatok, bohóckodhatok” – mondta a Borsnak adott interjújában Kati, akitől eddig távol álltak a bohókás dalok.

“Alapvetően mély érzelmű vagyok, nem viccesek a dalaim, több a zenémben a fájdalom, a bánat, de hétköznap olyan vagyok, mint a többi anyuka. Otthon a gyerekekkel sokat röhögünk, és ez a nagyobbik rész a hangsúlyosabb. Most, ahogy készülök a Sztárban sztár adásaira, nagyokat kacagnak rajtam, jól szórakoznak ők is” – tette hozzá.

Címkék: wolf kati