Király Viktor elárulta, miért szakított párjával

Az énekes és barátnője nehéz döntést hoztak meg. Pontot tettek évek óta haldokló kapcsolatuk végére.
Kapcsolódó cikkek

Az amerikai siker kapujában álldogáló Király Viktor már csak családja és barátai biztatására számíthat a The Voice tehetségkutatójában, szerelme ugyanis már nincs mellette. A szakításra akkor derült fény, amikor Bea a Facebookon kívánt sok sikert az énekesnek.

“Őszintén gratulálok Király Viktornak a szerepléséhez. Köszönöm, hogy idáig mellette lehettem, és támogathattam őt! További sok sikert kívánok neki az életben!” – írta a táncoslány.

Most az is kiderült, hogy miért ért véget az öt évig tartó kapcsolat, Viktor ugyanis őszintén mesélt arról, hogy már hosszú ideje elmúlt köztük a szerelem.

Sokáig voltunk együtt, de őszintén szólva már nagyjából másfél éve nem működött olyan jól a kapcsolatunk, mint korábban. Már nem éreztem, hogy tovább tudnék lépni Beával az életben, és ez kezdett megijeszteni, de hosszú ideig nem akartam ezzel foglalkozni.

Reménykedtem benne, hogy helyrejönnek köztünk még a dolgok, így például ha Amerikába kellett utaznom hosszabb időre, vártam, hogy amikor újra találkozunk, majd ismét fellángolnak az érzések. De sajnos ez nem történt meg, végül ezért döntöttem a szakítás mellett” – árulta el a Cosmopolitannek Viktor.