Közösségi oldalán búcsúzik édesanyjától Alekosz

Az egykori VV győztes anyukája halálával kapcsolatos gondolatait osztotta meg.
Kapcsolódó cikkek

Az egykori VV győztes anyukája pár nappal ezelőtti halálával kapcsolatos gondolatait osztotta meg Facebook-oldalán, ahol a temetés helyéről és időpontjáról is értesítette az érdeklődőket. A reality celeb azt is elárulta, természetesnek veszi, hogy most nagyon lent van, és a tragédia hatására eszméit is átértékeli.

A Halál az Élet velejárója. Tudjuk mind. Mégis.. Talán sohasem lehet eléggé fölkészülni rá. Legföljebb csak együtt élni vele. Egy Édesanya elveszítése a legkeményebb és a legedzettebb Harcosokat is a földre kényszeríti. Meggyászoljuk Halottainkat. Mindenki a maga módján. A maga idejéig. Most lent vagyok. Így van jól. Így akarták az Istenek. Bár a Valláshoz és általa a Hűséghez gondolt eszméimet mostantól átértékelem. Gondolkodom róla.

Akik itt a facebookon – sms-ben – telefonon Részvétükről és együttérzésükről biztosítottak, még ha nem is értek utol, a gondolatot őszintén Megköszönöm! Édesanyám színes – vidám egyéniség volt. Ennek szellemében temetjük őt el.

Édesanyámtól Október hó 2. napján, az Érdi Ercsi úti Temetőben 11.00 – kor veszünk végső Búcsút. Az Élet egy körforgás. Újra és újra ismétlődik minden.

 

– írja Alekosz, aki édesapja szerint testvérével együtt nagyon összetört Vája asszony elvesztése miatt.