Tóth Gabi a zeneiséget választja a pénz helyett

Az énekesnő megunta a félplayback haknikat, ezért mostantól mindenhova hangszereseket visz magával.

Tóth Gabi már egy évtizede meghatározó alakja a magyar könnyűzenének, mostanában azonban úgy érezte, hogy változtatnia kell, mert ki fog égni. Búcsút intett a félplayback koncerteknek, mert már nem a bevétel a legfontosabb számára.

“Egy évtizeden keresztül folyamatosan ezt csináltam, és éreztem, hogy kezdek kiégni. Szó sincs arról, hogy elítélném ezt az előadásformát, hiszen én is végigjártam a szamárlétrát, és alá kellett rendelnem magam a körülményeknek. Szerencsére olyan komoly rajongótábor áll mellettem, akik támogatnak, így bátran merek belevágni az újításba. Nemcsak azért, hogy mást mutassak, hanem hogy félórás fél­playback helyett valódi zeneiséget adjak a közönségnek” – kezdte a Borsnak Gabi, aki bizonyítani akar ezzel a lépésével.

“Nagyon sokat változtam és értem az utóbbi 2-3 évben, sokat jelentett számomra az X-Faktorban való munka. Ez hozta az életembe a valódi zeneiséget. Szeretném megmutatni, hogy nem a dzsungelben síró celeb vagyok, hanem énekesnő, aki igazi zenei élményt nyújt a hallgatóságának” – magyarázta az énekesnő, aki a felröppenő hírek szerint, hamarosan a TV2 Sztárban Sztár című műsorában is feltűnhet.

Címkék: tóth gabi