150 milliós hitelt fizettek ki Pécsi Ildikóék

Kiderült, hogy miért feszül egymásnak akkora erővel Pécsi Ildikó és menye.

Pécsi Ildikó fiának és menyének válása egy hosszasan elhúzódó hangos vita, hiszen a felek nem tudnak megegyezésre jutni, szinte nem telik el úgy nap, hogy ne olvashatnánk a vitájukról valamilyen cikket. A színésznőt nagyon megviselte mindez, no és az is, hogy különböző internetes fórumokon afféle „gonosz nagymamaként” emlegetik őt sokan, mert a bíróság segítségével tenné utcára menyét és unokáját, ha nem fizetnek lakbért. Az igazság azonban ennél állítólag sokkal árnyaltabb.

Bár Pécsiék eddig nem akartak nyilatkozni, a Borsnak most beszéltek egy kiemelésre érdemes rendkívüli tételről, ami korábban sehol sem jelent meg. Eszerint Pécsi Ildikó fia, Csaba és Csilla közös és több intézet felé fennálló adóssága – a svájci frank árfolyamának is köszönhetően – közel 150 millió forintra rúgott! A törlesztés a bankoknak finanszírozhatatlanná vált, ingatlanokat kellett értékesíteni azért, hogy rendezhessék a pénzintézetek felé fennálló tartozást. Aki a 150 milliós közös adósságot visszafizette: Pécsi Ildikó, a férje és fia. A volt feleség neve nem szerepel a törlesztők között. Pécsiék ügyvédje szerint az állítólagosan a válás előtt átjátszott ingatlanokkal kapcsolatban is más az igazság.

“Sajnálatos, hogy az állítólagos anyagi követeléssel fellépő Pártos Csilla és jogi képviselője sincs tisztában azzal, hogy a Budapest VI. kerületében pontosan hány ingatlan „átjátszásáról” nyilatkoznak. Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos kizárólagos anyagi támogatásával került Csaba fiuk nevére és külön tulajdonába hat üzlethelyiség ingatlan a 90-es évek második felében, amelynek kiadásából származó bevétel jelentette egyébként a fiatalok egyetlen folyamatos bevételi forrását, lényegében házassági életközösségük megszakadásáig. Az üzlethelyiségek mellett kizárólag banki hitelből Csaba egy lakást vásárolt. Az ingatlanok közül két üzlethelyiség ingatlan – egy 31 nm-es és egy 37 nm-es – került 2013-ban Pécsi Ildikó nevére, ajándékozás útján. Ekkor került sor a fent írt, 150 milliós tartozás kiegyenlítésére, Pécsi Ildikóék részéről” – mondta a Borsnak dr. Bilkei-Gorzó Dávid, Pécsi Ildikóék ügyvédje.

Címkék: pécsi ildikó