Czippán Anett fél, hogy nagyot fog villantani

A Mokka műsorvezetője a hétvégén megrendezésre kerülő Miss Universe Hungary háziasszonyaként lép majd színpadra, egy merészen dekoltált ruhában.

Czippán Anett nagy kihívás előtt áll, ami dupla izgalom számára. Szombaton a Vajna Timi tulajdonában lévő Miss Universe szépségverseny műsorvezetője lesz. Ilyen nagyszabású műsort még sosem bíztak rá ezidáig, így izgul egy picit.

“Eddig még sosem csináltam ilyen nagy show-t. Nyilván álltam már színpadon, de ilyen hatalmas eseményen még nem vezettem műsort. Nagyon várom már, nagy kihívás nekem, és nagyon boldog vagyok, hogy én vezethetem” – kezdte az Aktívban Anett, aki számára nem ez lesz az egyetlen kihívás az este folyamán.

A fiatal anyuka ugyanis egy combtőig felsliccelt, és egy erősen dekoltált ruhát kapott, amiben ha nem vigyáz, akkor többet is mutathat, mint szeretne. “Nagyon szeretem az elegáns, A-vonalú ruhákat, én is pont ilyet fogok viselni. Igaz, hogy nagyon vigyáznom kell majd vele, mert egy picit nagy a mozgástere a ruhának mellben, és combban egyaránt.”