Kiállnak a hírességek a megvert köztévés mellett

D. Tóth Kriszta, Hajdú Péter, és Vujity Tvrtko is vérlázítónak tartja Borsa Miklós megverését.
Kapcsolódó cikkek

Mint megírtuk, munkája miatt megtámadták és bántalmazták az M1 egyik műsorvezetőjét, Borsa Miklóst. A Hír24 információi szerint a köztévés szeme alatt egy fekete monokli éktelenkedik, ezért nem tud jelenleg műsort vezetni. Az interneten sorra állnak ki Borsa mellett a magyar hírességek, akik szerint felháborító az eset.

“Idáig nem juthatunk el. Egyszerűen nem. Mindegy, ki mit gondol arról, ami a közmédiában történik. Egy embert megvernek azért, mert valahol dolgozik, mert valamit mond a tévében. Nem ilyen oszágot akarok” – posztolta Facebook-oldalára D. Tóth Kriszta.

“Munkája miatt bántalmazták az M1 műsorvezetőjét, Borsa Miklóst, aki jelenleg nincs abban az állapotban, hogy dolgozni tudjon. Egy férfi megkérdezte tőle, hogy ő olvassa-e a híreket, majd az igenlő választ követően”most hazudj!” felkiáltással leütötte az újságírót, aki az arcán sérült meg. Gondolhat bárki bármit az M1-ről, amit én nem is nézek, ettől függetlenül MÉLYEN FELHÁBORÍT AZ ESET! Borsa Miklósnak mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!!!” – írta Vujity Tvrtko.

“Vérlázító!!! Munkája miatt verték meg Borsa Miklóst az M1 híradósát! Jobbulást kívánok Miklósnak és nagyon remélem, hogy a rendőrség minél előbb elfogja támadóit!” – osztotta meg Hajdú Péter.