Médián túli életre készül Tóth Gabi

Az X-Faktor mentora ki szeretne tanulniegy polgári szakmát, év vidéken nevelne gyermeket. Igaz, még egyszer sem randizott.
Kapcsolódó cikkek

Bár sokat pletykáltak róla és Trap kapitányról, Tóth Gabi jelenleg szingli. Jelenleg főként a zenei karrierjével foglalkozik, és próbálja előkészíteni a médián túli életét.

“Tény, hogy nagyon jóban lettünk, és megvan köztünk az összhang. Ám a szerelem sajnos még nem köszöntött be az életembe. Elfogadom a helyzetet, megtanultam felismerni a magány szépségeit, mert ha megbékélünk vele, sokkal könnyebben megismerhetjük önmagunkat. Rájöttem arra is, hogy nem szabad görcsösen ragaszkodnunk valamihez vagy valakihez. El kell engednünk, mert ha foggal-körömmel harcolunk érte, soha nem fogunk tudni továbblépni és előrehaladni az életben. Most megélem a ma­gá­nyo­mat, de nem hiszem, hogy ez életem végig így lesz. Csak átmeneti állapot. (…) Furcsának tűnhet, de én még soha nem randiztam! Az összes párkapcsolatom a munkán során alakult ki, szakmabeliekkel is­mer­ked­tem, és soha nem mentem el idegennel egy gyertyafényes vacsorára. Nehéz ez eb­ben a világban…” – mondta a Borsnak adott interjújában Tóth, akitől azt is megkérdezték, hogy fél-e népszerűsége elvesztésétől.

“Ettől egyáltalán nem tartok, ta­valy óta ugyanis a három legke­resettebb énekesnő közé kerültem, ezért nem félek, hogy elfelejtenek. Egyedi a hangszínem, szeretik a személyiségem, de most egy kicsit a háttérbe vonulok. Persze azért bízom benne, hogy ha idén nem is, de egyszer még újra ott ülhetek majd az X-Faktor mentori székében. (…) Az ember társas lény, én sem szeretnék magányosan megöregedni. Ha most el is fogadom a sorsom, majd szeretnék egy ha­talmas vidéki házban élni, gyerekeket nevelni, és az éneklés mellett egy polgári szakmát is szeretnék kitanulni. Nem akarok életem végéig médiaszemélyiség lenni, nyilván fontos számomra a szakmai elismerés, de úgy gondolom, mindig kell, hogy legyen egy B terv” – tette hozzá az énekesnő.

Címkék: tóth gabi