Gombos Edinát a kórházban zaklatják

A műsorvezető szerette volna titokban tartani, hogy életet adott kisfiának, de mióta kiderült, azóta nincs egy nyugodt perce. A kismama időt kér.
Kapcsolódó cikkek

Gombos Edina eddig terhessége minden pillanatát megosztotta a nyilvánossággal, még egy bulvármagazin címlapjának is modellt állt anyaszült meztelenül, ezért volt különös, amikor kiderült, hogy titokban már meg is szülte második gyermekét. Az örömteli hírről azonban nem a kismama számolt be, hanem az egyik napilap, akik azóta is próbálnak vele kapcsolatba kerülni, vagy legalább egy fotót készíteni. A műsorvezető erre rágott be, ezért közösségi oldalán kiosztotta az újságírókat.

“Mindenkitől türelmet, megértést szeretnék kérni! Most leginkább nyugalomra van szükségem, szeretnék arra összpontosítani, ami a legfontosabb nekem. Sajnos, újságírót kellett elküldeni a kórház szülészetéről, ahová minden tiltás ellenére “befúrta magát”, hogy a kismamáktól információhoz jusson rólam. Fotósok járkálnak az ajtóm előtt, hangoskodnak, és próbálnak képet csinálni rólam. Kinyomozták a családtagjaim telefonját és most már nemcsak engem hívogatnak percenként, hanem őket is zaklatják. Egyszerűen leírhatatlan a tapintatlanság, ahogy hozzáállnak a dolgokhoz. Egy dolgot tudok ígérni, mindenki tájékoztatva lesz, amikor én úgy érzem, hogy eljött az ideje. Addig felesleges minden próbálkozás, mert senki és semmi nem lehet fontosabb a csoda megélésénél! Köszönöm!” – írta Edina.

Ezt olvasta már? Aleska Diamond olyanra készül, amilyet nőtől még nem látott a világ!

Címkék: gombos edina