Nagyobb bikinit képzel feleségére Hajdú Péter

Sarka Kata fitneszmodellnek készül, amit férje is bőszen támogat. Feltéve, ha párja kellőképp eltakarja bájait.
Kapcsolódó cikkek

Szigorú zsűrinek mutatná meg tökéletes alakját Sarka Kata – írja a mai Bors. A vonalaiért folyamatosan küzdő celebfeleség annyira belejött az edzésbe, hogy már versenyen is indulna.

“Egyébként is rendszeresen edzek, de az egészség és a jó forma megtartása mellett most egy még komolyabb cél lebeg a szemem előtt. Az áprilisi Fitbalance-ra készülök, ahol nemcsak a rendezvény arca és műsorvezetője leszek, hanem versenyző is. Fitneszmodell kategóriában indulok. A kategóriában a feszességet és az izmok tónusait pontozzák, úgyhogy leginkább erre gyúrok, ami két gyerek után elég nehéz. Nagyon izgulok a verseny miatt, mert ez egy teljesen új dolog az életemben. Néhány lány, aki indul ezen a versenyen, viccesen írt a Facebookon, hogy figyel rám. Én mégiscsak egy celeb vagyok a mezőnyben a profi sportolók között. Nem várok nagy csodákat, de ha elfogadom a testemet annyira, hogy felállok egy színpadra, az már nekem már nagy dolog” – mondta el a lapnak Sarka Kata, aki azt is elárulta, férje, Hajdú Péter azért nem örülne, ha túlságosan sokat mutatna magából.

“Támogat és szurkol nekem, de azért megkért, hogy ne legyen annyira kicsi a bikinim, mint amilyenben általában a profik szerepelnek.”