Komoly sérüléstől óvta meg magát Madonna

A világhírű énekesnő csak magának köszönheti, hogy nem lett komolyabb sérülése, amikor három lépcsőfokot zuhant tánc közben a Brit Awards gáláján.
Kapcsolódó cikkek

Ha nem lett volna jó formában, rosszul járhatott volna Madonna, amikor egy túl erősen megkötött köpeny miatt balesetet szenvedett a Brit Awardson. A köpenyt a koreográfiának megfelelően a lépcsősor alján álló táncosa rántotta le róla, ám a drapériával az énekesnő is zuhant, mert a nyaka körül rögzített kötés nem oldódott ki. Madonna azonban nyomban fölpattant és folytatta a Living for Love című szám előadását.

Az esés következtében kissé megrándult Madonna nyaka és beverte a tarkóját. Az énekesnő úgy gondolja, a rendszeres tréning óvta meg attól, hogy komolyabban megsérüljön.

Az 56 esztendős díva csütörtökön az AP hírügynökségnek nyilatkozva elárulta, hogy az évek során változtatott edzésrutinján, hogy “érdekesebb” legyen és “sokkolja” a testét. Továbbra is nagyon sok táncos kardió edzést végez, újból jógázik, de erősítő gyakorlatok és ugrókötelezés is szerepel a programjában. Madonna arról is beszámolt, hogy többek között hip-hop-, house- és dance-ritmusra végzi a testedzést.

Olvasta már? Tatár Csilla nagy bejelentésre készül

Címkék: madonna