Bokatöréssel zárta az évet Balázs Klári

Az énekesnő szilveszter napján lépett félre, ami fájdalmas következményekkel járt, de orvoshoz csak két nappal később ment el.
Kapcsolódó cikkek

Balázs Klári kutyáját próbálta menteni a petárdázásoktól, de egy szerencsétlen mozdulat következtében eltörte a bokáját, de esti munkáját az RTL Klub híradójában még így is vállalta.

“Az RTL Klub műsorába indultunk, amikor petárdázni kezdtek.Kimentem, hogy betereljem a belga juhászkutyánkat, akit megviselt ez a hangorkán. Meg sem mozdult, én pedig próbáltam hátralépni, amikor egy szegélykőben megbotlottam, és elestem. Azonnal kifordult a bokám. Egy erős bokacipőben mentem a tévébe, levezettem a műsort, majd mire hazaértünk, fekete és duzzadt volt a lábam” – mesélte a Borsnak Klárika, aki napokat várt azzal, hogy sérülését egy orvosnak is megmutassa.

“Nem szerettem volna egyik kórház ügyeletén sem órákat ácsorogni a szilveszteri bulik sérültjeivel, csak január másodikán mentünk el az ismerős orvosunkhoz, aki megröntgenezett. Jó és rossz híre is volt a számomra, a jó, hogy műteni nem kellett. A rossz, hogy eltört a bokám. Gipszet kaptam, járni sem lehetett vele. Édesanyám kerekes széke megmaradt nekünk, belekényszerültem. Az­óta lecserélték a gipszet, így egy olyat kaptam, amiben már tudok járni, mankókkal. Térdig be vagyok gipszelve, hat héten át. A hó végétől vannak fellépéseink, hosszú szoknyában leszek majd, táncolni úgysem szoktam. A pókerközvetítéseken pedig nem látszik a lábam. És pihenek” – részletezte Balázs Klári.

Fotó: TV2

Címkék: balázs klári