Schobert Norbi: Nem Sarka Kata sovány, a társadalom hízik

A fitneszguru Hajdúné védelmére kelt. Szerinte ugyanis semmi baj nincs Kata alakjával, ellenben az emberek szemével, akik már a túlsúlyhoz vannak szokva.
Kapcsolódó cikkek

Nem titok, hogy Sarka Kata évek óta diétázik, és alakjával szinte sosem elégedett. Ezért is számolt be nagy örömmel rajongóinak arról, hogy legújabb étrendjének köszönhetően további 2 és fél kilótól szabadult meg. A kommentelők közül sokan már túl vékonynak találják a kétgyermekes anyukát, a kritikákat azonban már Schobert Norbi sem hagyhatta szó nélkül. Szerinte ugyanis semmi probléma nincs Kata testsúlyával, ő inkább a torz képet nyújtó társadalmat hibáztatja.

“Azt írják a lapok: ‘Sarka Kata nagyon durván vékony lett. Nem is volt honnan fogynia.’ Tévedés ne essék, nem vagyok a női soványság pártján. Alaposan megnézve a képet és 1 hete Katával személyesen is találkozva objektíven tudom levonni a konklúziót. Nem Kata durván sovány, hanem a társadalom durván hízik és ehhez a szemmértéke is torzul” – írta Norbi a Facebookon.

Habár van abban igazság, amit az Update atyja ír, de kijelentésével megint érzékeny témát érint. Kata ráadásul néhány hónapja ismerte be, hogy korábban volt olyan pont a fogyókúrái során, amikor érezte, hogy le kell állnia, mert egy hajszál választotta el attól, hogy anorexiás legyen.