VV7: Maci ki akarja csinálni Zsuzsát

A hajléktalanná vált Maci bosszút esküdött Zsu ellen, amiért a lány kinevette őt.
Kapcsolódó cikkek

A Való Világ 7 játékosai egész héten dolgoznak. Pénzt kell keresniük a megélhetéshez tésztagyúrással, seprű vagy szappankészítéssel. A legjobb dolga annak az egyetlen boltosnak van, aki sokkal több pénzzel rendelkezik a többieknél. Ez a személy eddig Maci volt, de egy váratlan fordulattal Laci egy szuperképességét kihasználva kitaszította őt a kényelmes szerepből. A 191 kilós szekus egyáltalán nem örült ennek, de így is talált pénzkereseti forrást: a villalakóktól pénzt szedett a lakhatásukért. Egészen idáig. A csapat ugyanis egy levelet kapott, amiben a készítők közölték: Maci ezentúl munkanélküli és hajléktalan. Ilyenformán nem aludhat a hálószobában a többiekkel, nem szedhet tőlük pénzt, koldulnia kell, valamint csupán vizet és kenyeret kap segélyként.

Ez rettentően tetszett a játékosok egyik felének, Zsu például percekig tartó hangos kacagással és tapssal üdvözölte az addig urizáló Maci elszegényesedését. Persze ennek a fiú egyáltalán nem örült, nem is tartotta magában a véleményét. Jól kiosztotta az anyaként a villába költöző Zsuzsát, amiért szerinte az fellengző és lenéző módon, tele gonoszsággal nevette ki. A lányt sem kellett félteni: jól visszaszólt, amiből percekig tartó hangos vita kerekedett.

Maci végül mindenki előtt megígérte, hogy Zsuzsa megbánja, amiért így viselkedett vele. Azt mondta, sírni fog még ezért, és a javíthatatlan fokozatba lépett ellentétük miatt párbaj is várható köztük.